Skip to content
Bollenbeton behaalt het Concrete Sustainability Council certificaat

Bollenbeton behaalt het Concrete Sustainability Council certificaat!

Bollenbeton heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) certificaat behaald op niveau ‘Silver’! Vandaag hebben Jos Kraakman en Kors Droog het certificaat in ontvangst mogen nemen. CSC is een certificaat voor een duurzame productie van beton. Natuurlijk zijn wij supertrots op deze prestatie. De certificering past goed bij de visie van Bollenbeton en de doelstellingen om de milieubelasting te verlagen. Daarnaast geeft het keurmerk zekerheid en garantie voor onze afnemers.

Het CSC certificaat

CSC is een wereldwijd erkend keurmerk voor de hele productieketen van de betonindustrie: leveranciers van cement en toeslagmaterialen, betonmortelproducten en betonwarenfabrikanten. Keurmerkhouders mogen CSC alleen voeren als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. In de betonbranche is het CSC certificaat dan ook een gewaardeerde beoordeling. Het toont aan dat men met beton kan bouwen aan een duurzame, veilige en comfortabele wereld.

Duurzaam materiaal

Beton is wereldwijd nog steeds het meeste gebruikte bouwmateriaal en veroorzaakt 5% van de CO2 uitstoot op de wereld. Het CSC keurmerk laat zien dat er een duurzame productiemethode mogelijk is met een verantwoorde herkomst van cement en toeslagmaterialen.

Back To Top