skip to Main Content

Naast de levering van standaard betonmortels C12/15 t/m C55/67 in alle milieuklassen XC0 t/m XA3, is het ook mogelijk om betonmortel op samenstelling te bestellen. U formuleert de samenstelling van de betonmortel en wij leveren vervolgens de gevraagde samenstelling. Bepaal samen met onze betontechnoloog wat voor u de beste toepassing is voor de betonsamenstelling.

Wij leveren de betonmortel conform de kwaliteitseisen NEN-EN 206 en NEN 8005. Daarnaast levert Bollenbeton de betonmortel op samenstelling onder KOMO-productcertificaat.

BETONTECHNOLOGISCH ADVIES

Door de continue aandacht voor opleiding, het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en jarenlange ervaring hebben wij veel kennis in huis voor het produceren van betonmortel. Het belangrijkste element voor een passend betontechnologisch advies is het contact tussen de technische mensen op de betoncentrale en de mensen op de bouw. Door deze combinatie ontstaat er een betonsamenstelling met kwaliteit.

BETONMORTEL OP SAMENSTELLING BESTELLEN

Persoonlijk en betrokken…wij zijn u graag van dienst! Heeft u nog vragen of wilt u gelijk bestellen? Neem contact met ons op. Onze betontechnoloog helpt u bij de juiste keuze voor de betonsamenstelling.

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top