skip to Main Content

Vloerenspecie is een zand- en cementspecie die een vlakke, slijtvaste toplaag creëert. Vloerenspecie wordt toegepast om een afwerkvloer op een betonnen vloer te maken. Deze afwerkvloer vervult de functie van aan harde uitvlaklaag op een draagvloer. Daarnaast wordt vloerenspecie gebruikt om tegels en stenen vast te leggen in een onderlaag.

BETONTECHNOLOGISCH ADVIES

Voor het vastleggen van stenen op een betonnen brug is een ander soort vloerenspecie nodig dan voor het leggen van badkamertegels. Daarom is betontechnologisch advies altijd noodzakelijk voor het gebruik van vloerenspecie. Onze betontechnoloog adviseert u hier graag bij.

VLOERENSPECIE MET PRODUCTCERTIFICAAT

Vervaardiging gebeurt in onze betoncentrale in Hillegom, zodat optimale menging plaatsvindt. Bollenbeton levert de vloerenspecie onder KOMO productcertificaat, welke voldoet aan de norm NEN-EN 13813 voor cementgebonden dekvloeren.

VLOERENSPECIE BESTELLEN

Persoonlijk en betrokken…wij zijn u graag van dienst! Bollenbeton levert alle vloerenspecies met onze kieper aan bedrijven of particulieren die vloerenspecie verder verwerken. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen of vloeispecie bestellen? Dat kan! Vul het offerteformulier of bestelformulier in.

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top