Skip to content

Bollenbeton levert ook stampbeton. Stampbeton is ongewapend beton met een dikte van tussen de 50 tot 70 mm. Het cementgehalte van deze mengsels is lager dan gebruikelijk voor normaal beton (ca. 100 tot 250 kg/m³). Stampbeton wordt gebruikt voor verschillende toepassingen: funderingen met een lichte belasting (zoals overkappingen en tuinhuisjes), het aanbrengen van werkvloeren, als bodemafsluiting in een kruipkelder en het stellen van opsluitbanden in beton.

BETONTECHNOLOGISCH ADVIES

Wilt u meer te weten komen over de unieke eigenschappen die zijn verbonden aan stampbeton en waar dit precies allemaal voor kan worden gebruikt? Vraag het onze betontechnoloog.

HET GEBRUIK VAN STAMPBETON

Bij het gebruik van stampbeton wordt ervoor gekozen om deze aan te brengen in lagen van tamelijk droge betonspecie. Deze worden na het aanbrengen aangestampt, waardoor er een zogenaamde verdichting ontstaat. Vandaar de benaming stampbeton.

STAMPBETON BESTELLEN

Bollenbeton levert het stampbeton onder KOMO-productcertificaat. Wist u dat het ook mogelijk is om in overleg met onze betoncentrale stampbeton eenvoudig af te halen? Neem contact op.

Wilt u direct een offerte aanvragen of stampbeton bestellen? Dat kan! Ga naar het aanvraagformulier.

Back To Top