skip to Main Content

Bollenbeton levert ook stampbeton. Stampbeton is ongewapend beton met een dikte van tussen de 50 tot 70 mm. Het cementgehalte van deze mengsels is lager dan gebruikelijk voor normaal beton (ca. 100 tot 250 kg/m³). Stampbeton wordt gebruikt voor verschillende toepassingen: funderingen met een lichte belasting (zoals overkappingen en tuinhuisjes), het aanbrengen van werkvloeren, als bodemafsluiting in een kruipkelder en het stellen van opsluitbanden in beton.

BETONTECHNOLOGISCH ADVIES

Wilt u graag meer te weten komen over de unieke eigenschappen die zijn verbonden aan stampbeton en waar dit precies allemaal voor kan worden gebruikt? Vraag het onze betontechnoloog.

HET GEBRUIK VAN STAMPBETON

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van stampbeton, wordt ervoor gekozen om deze aan te brengen in lagen van tamelijk droge betonspecie. Deze worden na het aanbrengen aangestampt, waardoor er een zogenaamde verdichting ontstaat. Vandaar de benaming stampbeton.

STAMPBETON BESTELLEN

Persoonlijk en betrokken…wij zijn u graag van dienst! Bollenbeton levert de stampbeton onder KOMO productcertificaat. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen of stampbeton bestellen? Dat kan! Vul het offerteformulier of bestelformulier in.

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top