Skip to content

Bollenbeton levert betonmortel voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Deze worden specifiek afgestemd op het bouwwerk en de wijze van verwerking. Wij produceren de betonmortel in de sterkteklassen C12/15 tot en met C55/67, in alle milieuklassen XC0 tot en met XA3 en de consistentieklassen droog tot en met zeer vloeibaar. De betonmortel voldoet aan de kwaliteitseisen volgens NEN-EN 206 en NEN 8005 en wordt geleverd onder KOMO-productcertificaat.

ONDERSTEUNING VAN LABORANT EN BETONTECHNOLOOG

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en staan voor u klaar om u te helpen in uw keuze. Zo werken wij met een ervaren laborant en betontechnoloog. Zij geven u een advies op maat, toegespitst op het specifieke eindproduct en de toepassing hiervan. Ook maken zij berekeningen voor een duurzaam mengsel met een passend milieuprofiel en lage milieukosten. Daarom denken wij het liefst in een vroeg stadium met u mee voor een optimaal en duurzaam eindresultaat.

STANDAARD BETONMORTELS BESTELLEN

Heeft u vragen over onze standaard betonmortels? Neem contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen of betonmortel bestellen? Dat kan! Ga naar ons aanvraagformulier.

Back To Top