skip to Main Content

Bollenbeton levert betonmortel voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Deze worden specifiek afgestemd op het bouwwerk en de wijze van verwerking. Bollenbeton levert de betonmortel in de sterkteklassen C12/15 tot en met C55/67, in alle milieuklassen XC0 tot en met XA3 en de consistentieklassen droog tot en met zeer vloeibaar. De betonmortel voldoet aan de kwaliteitseisen conform NEN-EN 206 en NEN 8005. Bollenbeton levert de betonmortel onder KOMO-productcertificaat.

ONDERSTEUNING

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en staan voor u klaar om u te helpen in uw keuze. Zij geven u een advies op maat, toegespitst op het specifieke eindproduct. Ook kunnen zij berekeningen voor u maken voor een duurzaam mengsel met een passend milieuprofiel en lage milieukosten. Wij denken daarom het liefst in een vroeg stadium met u mee voor een optimaal en duurzaam eindresultaat.

STANDAARD BETONMORTELS BESTELLEN

Persoonlijk en betrokken… wij zijn u graag van dienst! Heeft u nog vragen over onze standaard betonmortels? Neem contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen of betonmortel bestellen? Dat kan! Vul het offerteformulier of bestelformulier in.

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top