skip to Main Content

De besloten vennootschap Bollenbeton BV (hierna te noemen Bollenbeton), gevestigd aan Achter de watertoren 9a, 2182 DV te Hillegom, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Bollenbeton BV

Postadres Bollenbeton
Postbus 59
2920 AB te Krimpen aan den IJssel
0180-239500
kantoor@bollenbeton.nl
www.bollenbeton.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bollenbeton verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Bollenbeton behandelt persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig. Bollenbeton houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Bollenbeton beperkt de verwerking van persoonsgegevens tot de gegevens die noodzakelijk zijn voor een goede bedrijfsuitoefening.

Met het aangaan van een overeenkomst met Bollenbeton stemt de betrokkene in met het verwerken van de persoonsgegevens die voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk zijn.

Ten behoeve van een vlotte orderverwerking verwerkt Bollenbeton de volgende persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens: naam contactpersoon/functionaris, vestigingsadres bedrijf, telefoonnummer(s), e-mailadres;
  • Persoonlijke gegevens: geboortedatum en -plaats en datum infunctietreding (Handelsregisterwet);
  • (Rechts)persoonlijke gegevens afnemer.

Bollenbeton behoudt zich het recht voor om de volledigheid en de juistheid van de verstrekte persoonsgegevens te verifiëren op basis van openbare gegevensbronnen, waaronder het Handels­register.

Ten behoeve van de invulling van vacatures en/of stageplekken verwerkt Bollenbeton de volgende persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens: naam belangstellende kandidaat, woonadres, telefoonnummer(s), e-mailadres;
  • NAW-gegevens: naam contactpersoon/functionaris/mentor, vestigingsadres, telefoonnummer(s) en e-mailadres van de school of het instituut, waar de belangstellende kandidaat of stagiair(e) zijn of haar opleiding volgt of heeft gevolgd;
  • NAW-gegevens: naam en contactgegevens referent(en) indien door betrokkene(n) opgegeven;
  • Ontvangen schriftelijke motivaties of sollicitatiebrieven;
  • Ontvangen Curriculum Vitae’s.

Verwerkingsdoeleinden

Bollenbeton zorgt er voor dat persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

De persoonsgegevens die klanten, (potentiële) afnemers, (potentiële) leveranciers of kandidaten voor vacatures of stageplekken binnen het bedrijf aan Bollenbeton verstrekken met het doel:
a. de informatie- of klantvraag snel te kunnen beantwoorden;
b. een eventuele klacht tijdig af te handelen;
c. klanten/afnemers in staat te stellen bestellingen/orders te plaatsen;
d. deze gegevens op volledigheid en juistheid te kunnen controleren;
e. afnemers toegang te kunnen verlenen tot het track en trace systeem/ order status systeembetalingssysteem;
f. juiste uitvoering van een overeenkomst
g. periodiek bedrijfs- of productinformatie te verstrekken aan klanten/afnemers en/of leveranciers;
h. verzenden nieuwsbrief,  mailings of flyers;
i. kandidaten/potentiële stagiaires in staat te stellen hun belangstelling kenbaar
te maken en verzoeken hiertoe vlot te beantwoorden;
j. statistische gegevens te verzamelen omtrent het bezoek aan de website.

Indien de gegevens van klanten/afnemers door Bollenbeton worden gebruikt voor marketing­doeleinden – al dan niet digitaal – en dit gebruik als ongewenst wordt ervaren, dan kunnen klanten/ afnemers verzoeken om de gegevens niet langer voor dit doel te gebruiken, door een e-mail te sturen naar kantoor@bollenbeton.nl.

Bewaartermijn

Bollenbeton bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de (doeleinden van de) verwerking en legt de bewaartermijnen en de criteria voor het hanteren van deze termijnen vast. Na afloop van de bewaartermijnen, zoals hieronder aangegeven, gaat Bollenbeton over tot het verwijderen van de persoonsgegevens uit de desbetreffende gegevensbestanden. Bollenbeton maakt deze gegevens onherleidbaar tot betrokkene, onleesbaar of gaat over tot vernietiging. Gegevens die ter voldoening van een wettelijke bewaarplicht langer bewaard moeten blijven, worden pas uit de bestanden verwijderd na het verstrijken van deze langere termijn.

Categorieën persoonsgegevensBewaartermijnToelichting
Persoonsgegevens via informatieve aanvraagDeze gegevens bewaren we zolang noodzakelijk is, afhankelijk van het doel van de aanvraag.Tenzij contact resulteert in een klanten/afnemerrelatie
Persoonsgegevens via e-mail of telefonisch verkregen aangaande:

Klacht

Tot klacht is afgehandeldTenzij klacht resulteert in een juridisch geschil
Sollicitatiegegevens via e-mailUiterlijk 4 weken na einde pro­­ce­­dure of einde dienst­verbandtenzij sollicitant toe­stemming geeft tot langere bewaar­termijn, tot maximaal 1 jaar na einde procedure
Telefonisch contactDeze gegevens bewaren we zolang noodzakelijk is, afhankelijk van het doel van het contact.Tenzij contact resulteert in een klanten/afnemerrelatie
Inkoop- en verkoopadministratie7 jaarobv artikel 52 Wet Rijksbelastingen
Debiteuren- en crediteuren-administratie7 jaarobv artikel 52 Wet Rijksbelastingen
E-mails die betrekking hebben op de bedrijfsvoering7 jaarobv artikel 52 Wet Rijksbelastingen

Delen met derden

Bollenbeton verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bollenbeton blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Cookies

Bollenbeton verbetert de technische werking en het gebruiksgemak van haar website door middel van technische en functionele cookies. Een cookie is een klein (tekst) bestandje dat met pagina’s van de website [of de applicatie] wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van de computer van de websitegebruiker wordt opgeslagen.

Cookies zorgen er voor dat de website naar behoren werkt. Daarnaast legt Bollenbeton met het gebruik van cookies het surfgedrag en de voorkeursinstellingen van bezoekers van de website vast. Bollenbeton stelt bezoekers van haar website in staat om het gebruik van cookies af te wijzen.

Beveiliging

Bollenbeton heeft passende organisatorische en technische maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beveiligen, zowel fysiek als digitaal. Deze maatregelen zijn gericht op het tegengaan van misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens. Bollenbeton beveiligt haar ICT-systemen en -programma’s, om te voorkomen dat onbe­voegden binnen of buiten de organisatie toegang kunnen verkrijgen tot persoons­gegevens.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via kantoor@bollenbeton.nl.

Rechten van betrokkenen

U heeft het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor de gegevens verwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Bollenbeton en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar kantoor@bollenbeton.nl. Om zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicesnummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Bollenbeton wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd Wij raden u daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen wij ervoor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

Vragen, opmerkingen of klachten

Vragen, opmerkingen of klachten over deze privacyverklaring of over de manier waarop Bollenbeton persoonsgegevens registreert, gebruikt en verwerkt, kunnen worden gericht tot kantoor@bollenbeton.nl.

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top