Skip to content

Binnen Bollenbeton staat persoonlijke aandacht, kwaliteit van werken en transparantie centraal. Wij hebben alle expertise in huis om vele soorten mortels met een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Wij streven naar een optimale samenwerking met de klant door te luisteren naar de wensen van de klant, mee te denken en te adviseren. Mede dankzij onze korte communicatielijnen en flexibiliteit waarborgen wij onze service.

Wilt u meer informatie over onze producten of de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem contact met ons op. Dan helpen wij u verder!

BETONTECHNOLOGISCH ADVIES

Door de aandacht voor opleidingen, gecombineerd met ervaring, is er veel kennis ontwikkeld op het gebied van de productie van betonmortel. Voor specialistische toepassingen werkt onze betontechnoloog in nauw overleg samen met de opdrachtgever. Ons laboratorium is goed uitgerust met alle middelen om u te voorzien van gedegen advies, waarbij rekening wordt gehouden met de laatste ontwikkelingen.

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel in het bouwproces. Onze betontechnoloog houdt dit proces dan ook nauwlettend in de gaten en streeft naar continue verbetering hiervan. Onze betontechnoloog is vakbekwaam, gedreven en gemotiveerd en staat graag voor u klaar.

OPTIMALE LOGISTIEKE PLANNING

Met een geheel nieuwe moderne centrale voorzien van nieuwe software en apparatuur, maken onze planner en chauffeurs zich er hard voor de betonmortel tijdig bij u te leveren. Onze truckmixers zijn uitgerust met een track en tracesysteem (GPS) en staan in nauwe verbinding met de productie centrale. Hierdoor kan er zeer exact en met de nodige flexibiliteit op de door de klant gewenste tijdstippen worden geleverd.

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

HEEFT U VRAGEN?

Back To Top